Rare Disease Symposium 2017 – de Zeldzame Ziekte Patiënt in 2030

Het eerste Rare Disease Symposium dat plaatsvond op 30 Maart 2017, was een groot succes! Het was een bijzondere gewaarwording om zoveel stakeholders bij elkaar te zien, er allen op gebrand om te zorgen dat de zeldzame ziekte patiënt in 2030 beter af is dan momenteel. Op de vloer kon kennisgemaakt worden met een aantal zeldzame ziekte patiënten en patiëntenorganisaties, een unicum voor een event als dit. In een positieve en constructieve sfeer zijn de deelnemers met elkaar in gesprek gegaan: hoe kunnen we aan de behoeften van de patiënten voldoen, de prikkel voor innovatie in stand houden én tegelijkertijd een duurzaam gezondheidsstelsel blijven garanderen?

Het Rare Disease Symposium is het startpunt van een constructieve dialoog tussen alle belanghebbende partijen, met als doel gezamenlijk een betere toekomst voor zeldzame ziekte patiënten vorm te geven. Bij deze nodigen we jou ook uit je bij onze beweging aan te sluiten, door onze gedeelde ambitie te ondertekenen!

Een (Engelstalige) samenvatting van het event, het programma, de foto’s en de presentaties van de sprekers zijn ook online terug te vinden op de eventpagina!

 

Dit bericht is geplaatst in Evenement. Bookmark de permalink.