HollandBIO Orphan Café – 2 juli – presentaties beschikbaar

Op donderdagmiddag 2 juli vond er weer een HollandBIO Orphan Café plaats, wij vonden het een geslaagde bijeenkomst.

Annemiek Verkamman, directeur van HollandBIO, heeft een overzicht gegeven van de trends in biotechnologie. Wat zijn de groeiende mogelijkheden van weesgeneesmiddelen, welke technologieën komen er aan en wat zijn de hot biotech topics in de komen jaren? Hier vindt je de presentatie Trends in Biotech en Beleid.

Hoe er vanuit vergoedingsperspectief met deze trends omgegaan wordt, heeft Martin van der Graaff, Secretaris WAR Zorginstituut Nederland (ZiN) belicht. Hij heeft vertelt hoe bijvoorbeeld gentherapie in het zorgsysteem past en hoe het vergoedingenbeleid inspeelt op ‘precision medicines’. Hier vindt je de presentatie Zorginstituut Ned. Wat hebben we eraan.

Als laatste heeft Bart van der Lelie, directeur van LYSIAC, zijn visie gegeven op de toekomst van het geneesmiddelenbeleid. Hier vindt je de presentatie visie op zorg.

Tot ziens tijdens het volgende Orphan Café op 29 oktober in Utrecht!

Dit bericht is geplaatst in Evenement. Bookmark de permalink.